Catering


Wij danken u hartelijk dat u aan de cateringmogelijkheden van Uitspanning Goejanverwelle denkt bij de verzorging van uw feest of evenement.

Op onze site kunt u twee documenten downloaden. De ene is speciaal ontwikkelt voor diegene onder u die graag uw feest of evenement thuis of op locatie houdt. Het andere document is speciaal voor diegene die zich aan het oriënteren is op een feest of evenement bij ons in Hekendorp. Voor beide hebben wij passende oplossingen welke natuurlijk niet allemaal kunnen worden beschreven in enkele pagina's. Voor aanpassingen, toevoegingen en andere wensen kunt u vanzelfsprekend contact opnemen. Onder het genot van een bak goede koffie of een drankje kunnen we uw feest of evenement precies zo plannen zoals dat door u is gewenst.

Kijkt u snel verder zodat u zich kunt laten inspireren...


Download
Feesten- en partijenmap - Uw feestje of evenement bij Uitspanning Goejanverwelle in Hekendorp
Wilt u alle informatie en prijzen in één document samengevat? Dan kunt u d.m.v. dit document een perfecte indruk krijgen van hetgeen wij in Hekendorp voor u hebben te bieden.
Feesten- en Partijenmap Uitspanning Goej
Adobe Acrobat document 378.7 KB
Download
Catering Goejanverwelle komt graag bij u thuis...
Uw feestje of evenement bij u thuis of op een andere locatie? Download dit document en bekijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.
Feesten- en partijenmap Goejanverwelle b
Adobe Acrobat document 306.5 KB